Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Mártások

Bormártás
Hozzávalók: 1 teáskanál vaníliás pudingpor, 1 fél dl tej, 1 dl édes fehérbor, 1 mokkáskanál őrölt fahéj, 1-2 evőkanál cukor (ízlés szerint), csipetnyi só.

A pudingport hidegen simára keverjük a borral, majd a felforralt tejbe keverjük, és nagyon kis lángon, folyamatos kevergetés közepette sűrűsödésig főzzük. (Még jobb, csak kissé hosszabb ideig tart, ha gőz fölött keverjük sűrűre.) Ezután beleszórjuk a sót, a cukrot és a fahéjat.

Kategória: Mártások | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-20)
Megtekintések száma: 847 | Tag-ek(kulcsszavak): mártás | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: