Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Mártások

Besamelmártás
Hozzávalók:
1 dkg só
7 dkg liszt
5 dl tej
10 dkg vaj

Elkészítés:
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, fehér habzásig hevítjük, majd forrásban lévő tejjel felengedjük és sóval ízesítjük. A besamelmártást alapként használhatjuk mártások készítéséhez, de a sűrűre készített besamel, pürék és töltelékek alapanyaga is lehet.

Kategória: Mártások | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-23)
Megtekintések száma: 703 | Tag-ek(kulcsszavak): mártás | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: