Hozzávalók: 8 személyre:-
- 8 db tojás,
- 10 dkg vaj,
- 4 evőkanál tejföl,
- 20 dkg krémsajt,
- 4 dkg reszelt trappista sajt,
- só, bors, őrölt szerecsendió,
- 1 csokor snidling.
A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és meghámozzuk, félbevágjuk,
a, sárgáját kivesszük, és villával összetörjük. A tejföllel meg a
krémsajttal összekeverjük, sóval, borssal, őrölt szerecsendióval
fűszerezzük, majd hozzáadjuk a fölaprított snidlinget is. Az így
kapott sajtos tölteléket a fél tojásfehérjékbe halmozzuk. A tetejére
szórjuk a reszelt sajtot és a töltött tojósokat franciasalátára vagy
majonézes zöldborsóra ültetve, kínáljuk.
|