Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Rokfortkrém körtében tálalva

Hozzávalók: 4 személyre:

  • 4 db érett körte,
  • 20 dkg már­ványsajt,
  • 5 dkg vaj,
  • 2 evőkanál citromlé.

A körtéket meghámozzuk; kettévágjuk, a magházat kiváj­juk. Citromos vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük és ki­hűtjük. A márványsajtot lereszeljük, a puha vajjal összedol­gozzuk. A vajas márványsajt krémet a fél körtékbe a mag­ház helyére halmozzuk és behűtve előételként kínáljuk.

Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-05-22)
Megtekintések száma: 1806 | Tag-ek(kulcsszavak): előételek | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: