Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Paradicsomkosárkák
Hozzávalók 8 személyre:
8 db kisebb,
kemény paradicsom,
10 dkg füstölt sajt,
1 csomó retek,
1 csomó újhagyma,
1 csokor petrezselyem,
só.

A paradicsomokat kettévágjuk, a belsejüket kiskanállal kiszedjük (ezt másra használjuk föl). A füstölt sajtot a megtisztított retekkel együtt, gyufaszálnyi csíkokra vágjuk és összekeverjük a vékonyan fölkarikázott újhagymával, megsózzuk. A sajtos-zöldséges keveréket a fél paradicsomokba halmozzuk, fölaprított petrezselyemmel meghintjük. A megtöltött paradicsomkosárkákat salátalevéllel bélelt tálon kínáljuk, vagy pástétomok, fölszeletelt húsok mellé adjuk.
Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-05-02)
Megtekintések száma: 736 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: