Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Magyaros falatok
Hozzávalók 8 személyre:
4 kifli,
10 dkg vaj,
15 dkg csabai kolbász,
2 db húsos zöldpaprika,
5 db kisebb,
kemény paradicsom,
2 kisebb lilahagyma,
5 db tojás.

A kifliket karikára vágjuk és megvajazzuk. A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, a héjától megtisztítjuk és fölszeleteljük. A kolbász héját lehúzzuk, és a megtisztított zöldségfélékkel együtt fölkarikázzuk. A vajas kiflidarabok mindegyikére előbb egy-egy főtt tojáskarikát, majd egy paradicsomszeletet fektetünk. Beborítjuk egy hagymakarikával és ráteszünk egy-egy szelet csabai kolbászt és zöldpaprikát. A falatkákat fogpiszkálóval átszúrva tálra állítgatjuk.
Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-05-02)
Megtekintések száma: 803 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: