Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Kovászos uborka töltve

Hozzávalók: 4 személyre:

  • 4 nagyobb; kemény kovászos uborka,
  • 20 dkg krémsajt,
  • 1 csokor friss kapor,
  • 1 csomag újhagyma.

A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük. A ková­szos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajtot halmoz­zuk, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára vágott új­hagymával. A töltött kovászos uborkákat franciasalátára vagy orosz hússalátára helyezzük és behűtve kínáljuk.

Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-29)
Megtekintések száma: 733 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: