Hozzávalók:
- 25 dkg gomba,
- 1 répa,
- 25 dkg karfiol,
- 2 szál újhagyma,
- 1 paradicsom,
- 1 gerezd fokhagyma,
- 1/2 kaliforniai paprika,
- 10 dkg reszelt sajt,
- 20 dkg penne tészta.
- só, bors, bazsalikom,
- 3 ek olíva olaj.
Elkészítés: Az összes zöldséget felkarikázom, majd egy nagy
serpenyőben a felforrósított olajban nagy lángon pár percig kevergetem,
sózom, borsozom és mérsékelt tűzön 20 perc alatt puhára párolom,majd
kis bazsalikomot rászórok, leveszem a tűzről. A tésztát bő, sós vízben
kifőzöm, leszűröm, jénai tálba öntöm, ráborítom a zöldséget, meghintem
a reszelt sajttal és a sütőben erős lángon rápirítom a sajtot.
|