Hozzávalók: 8 személyre:
- 4 kifli,
- 2 doboz garnélarákkonzerv,
- 20 dkg krémsajt,
- 5 dkg vaj,
- 1 evőkanál citromlé,
- 1 csokor kapor,
- só, őrölt fehér bors.
A rákkonzervet lecsöpögtetjük, néhány szép rákocskát félreteszünk,
a többit összetörjük. Hozzáadjuk a krémsajtot, a vajat, a citromlevet
és pépesítjük, (turmixoljuk). Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük,
végül belekeverjük a kapor felét fölaprítva. A kifliket fölkarikázzuk
és a garnélarákos sajtkrémet vastagon, rákenjük (még mutatósabb, ha
nyomózsákba töltjük a krémet és a kiflikarikákra rózsát nyomunk
belőle). A tetejét egy-egy rákocskával és egy-egy kaporágacskával
díszítjük. Kaviáros és szardíniás falatok társaságában kínáljuk.
|