Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Ananásszal töltött jércemellfilé

Hozzávalók: 8 személyre:

  • 60 dkg jércemellfilé
  • 20 dkg ananászbefőtt
  • 5 dkg mandula darálva
  • 1 zsömle
  • 1 tojás
  • só, őrölt bors

Az ananászbefőttet apróra vágjuk. Hozzáadjuk a beáztatott, jól kinyomkodott zsömlét; a darált mandulát és a tojással összedolgozzuk, sóval; őrölt borssal ízesítjük. A mellfiléből tenyérnyi, vékony szeleteket vágunk, kissé kiverjük, sóval meghintjük. Az ananászos tölteléket egy csíkban ráhalmoz­zuk. Szorosan fölcsavarjuk és vajjal megkent alufóliába cso­magoljuk. Tepsibe téve előmelegített sütőtéri 220 C-on 30-­35 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve kissé hűlni hagyjuk, majd legalább fél napra hűtőbe tesszük dermedni. A fóliából kibontva, fölsze­letelve tálra rakjuk; gyümölcsökkel körítjük.

Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-29)
Megtekintések száma: 658 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: