Hozzávalók: Tészta: 100 g liszt, 100 g vaj, 100 g víz, 4 tojás, csipet só, 10 g Koronás Kristálycukor Krém: 2,5 dl tej, 80 g Koronás Porcukor, 1 csomag főzés nélkül készíthető vaníliás pudingpor, 150 g gesztenyemassza, 150 g vaj, 3 cl rum Díszítés: 50 g csokoládé, 100 g tejszínhab, 10 szem meggy
Az élesztőt a Koronás cukor felével folyós állományúra keverjük. Egy deci langyos tejjel és liszttel kovászt készítünk. A felpuhított margarint a Koronás cukorral, a tojássárgákkal habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, majd a beérett kovászt. Simára, egyneművé keverjük. Szobahőmérsékleten kb húsz percig kelesztjük. Vajazott, lisztezett, magas szélű tortaformába öntjük úgy, hogy a formában 2/3-ig legyen a tészta. Felvert egész tojással lekenjük, és felületét 0,5 cm mélységben bevágjuk csillag formában. Ha a tészta kitölti a forát, sütjük 180 fokon 35-40 percig. Sütés után rácson hagyjuk kihűlni.