Hozzávalók: 4 kis csirkecomb, 1 tojás, 1 evőkanál reszelt füstölt sajt, 1 evőkanál kifejtett zöldborsó, 2 gombafej, 2 szál zöldhagyma, 1 evőkanál zsemlemorzsa, ízlés szerint törött fekete bors és só.
A csirkecombokat kicsontozzuk. A csirkehús-lapot megsózzuk és megborsozzuk. A töltelékhez a nyers, felveretlen tojást összekeverjük a reszelt sajttal, a zöldborsóval, a tisztított és nagyon apróra vágott gombával, majd hozzáadjuk a karikákra vágott hagymát. Megsózzuk és megborsozzuk, ezután belekeverjük a finomra metélt hagyma-zöldet meg a zsemlemorzsát. A tölteléket rákenjük a csirkecomb belső oldalára, a csont helyére, és a combot eredeti formájára összehajtjuk. Hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük. A megtöltött combokat szorosan egymás mellé, kis tepsire helyezzük. A tetejét megsózzuk. Alufóliát borítunk a tepsire, és az előmelegített forró sütőben 40 percig pároljuk. Végül a fóliát lehúzzuk, és pirosra pirítjuk. Párolt zöldség vagy burgonyaköret illik mellé.