Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Krémsajttal töltött aszalt szilva

Hozzávalók: 20 darabhoz:

  • 20 db nagy szemű aszalt szilva (kb. 25 dkg),
  • 20 dkg krémsajt,
  • 5 dkg darált dió.

Az aszalt szilvát egy éjszakára langyos vízbe áztatjuk, majd a puha szilvákból óvatosan kinyomjuk a magot. A krémsaj­tot a darált dióval összekeverjük és nyomózsák segítségé­vel a szilvákat, megtöltjük. Mindegyikbe egy-egy fogpiszkálót szúrva fűszeres pás­tétom vagy pecsenye mellé rakjuk.

Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-29)
Megtekintések száma: 369 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: