Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Kagylós falatok

Hozzávalók: 8 személyre:

  • 4 kifli,
  • 1 doboz kagylókonzerv (25 dkg),
  • 20 dkg tejszínes krémsajt,
  • 1 kígyóuborka,
  • 1 citrom

A kifliket karikára vágjuk és a tejszínes krémsajttal vastagon, megkenjük. Minden kiflidarabra egy-egy uborkaszeletet fektetünk, majd egy lecsöpögtetett kagylót, tűzünk rá fog­piszkálóval. A citromot meghámozzuk, negyedeljük és a ne­gyedeket vékony szeletekre vágva, ~ kagylók mellé tűzzük. Kaviáros és szardíniás falatok társaságában kínáljuk.

Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-29)
Megtekintések száma: 378 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: