Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Halkrémmel töltött pritaminpaprika

Hozzávalók: 4 személyre:

  • 4 db kisebb pritaminpaprika,
  • 1 doboz olajos hering,
  • 3 dkg liszt,
  • 2 dl tej,
  • só, őrölt bors,
  • 1-1 csokor petrezselyem és snidling.

Az olajos halkonzervet fölnyitjuk, az olajt egy kis lábosba öntjük, a hal húsát villával összetörjük. A fölforrósított ola­jon világosra pirítjuk a lisztet, á tejjel fölöntjük és folyamato­san keven3etve sűrűre, főzzük. A tűzről levéve sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd hozzá­adjuk az összetört halhúst meg a fölaprított petrezselymet és snidlinget. A pritaminpaprikák szárrészét, magházát és az esetleges hibás részeket eltávolítjuk, kiöblítjük. A sűrű halkrémet a paprikákba töltjük és 1-2 órára behűtjük. Petrezselyemlevélkével díszítve, burgonyasalátára ültet­ve tálaljuk.

Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-29)
Megtekintések száma: 626 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: