Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Gurmand-falatok

Hozzávalók: 8 személyre:

  • 4 db kifli,
  • 40 dkg libamájas kenőmájas,
  • 1 evőkanál konyak,
  • 10 dkg áfonyabefőtt,
  • őrölt szerecsendió.

A libamájas kenőmájast konyakkal és őrölt szerecsendióval izésítjük. A kifliket fölkarikázzuk és a libamájas krémet vastagon, rákenjük. Az áfonyabefőttet szitán lecsöpögtetjük, és minden falatka tetejére egy-egy kiskanálnyit halmozunk. Fogpiszkálót beletűzve tálra állítgatjuk a falatkákat.

Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-29)
Megtekintések száma: 718 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: