Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Előételek

Áfonyával töltött alma

Hozzávalók: 8 személyre:

  • 8 db kisebb (savanykás) alma,
  • 2 evőkanál citromlé,
  • 30 dkg áfonyalekvár,
  • 1 csokor friss cit­romfű

Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, a magházat ki­emeljük és citromlével ízesített vízben nem túl puhára főz­zük, lecsöpögtetjük. A fél almákba a magház helyére egy-­egy kanálnyi áfonyadzsemet halmozunk, és apróra vágott citromfűlevelekkel megszórjuk. Vadhúsból vagy libamájból készült pástétomok kísérőjeként tálaljuk.

Kategória: Előételek | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-29)
Megtekintések száma: 568 | Tag-ek(kulcsszavak): Hideg előételek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: