Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Sertés- és marhahúsok

Spárgás- mustáros marhasült
Hozzávalók:
2 vastagabb szelet (30 dekás) marhahús
2 nagy gerezd fokhagyma durvára vágva
frissen őrölt feketebors és só
20-25 szál spárga
4 evőkanál olívaolaj
2,5 dl húsleves (kockából)
3 evőkanál száraz fehérbor
1/2 evőkanál dijoni mustár

Elkészítés:
Dörzsöld be a hússzeleteket mindkét oldalon a sóval, a borssal és a fokhagymával. A spárgáknak vágd le a fás végét, és forgasd össze egy tányérban 3 evőkanál olajjal. Forrald fel a borral elkevert levest, majd amikor a fele elfőtt, keverd bele a mustárt, és tartsd melegen.
Tedd a hússzeletet előmelegített sütőbe, hideg grillrácsra 10 centire a grilltől. Süsd mindkét oldalát 10-12 percig, hogy közepesen átsüljön, és a végén tedd mellé a spárgákat 4-5 percre, hogy ropogósra süljenek. A hússzeleteket keresztben vágd félbe, majd helyezd őket négy tányérra a spárgával együtt. A szósszal leöntve tálald.

Kategória: Sertés- és marhahúsok | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-22)
Megtekintések száma: 363 | Tag-ek(kulcsszavak): marhahús | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: