Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Recepttár
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Desszertek [12]
Előételek [73]
Egytálételek [3]
Levesek [50]
Mártások [9]
Saláták [38]
Meleg tojásételek [6]
Hal - halas ételek [10]
Szárnyasok [19]
Sertés- és marhahúsok [20]
Babos ételek [1]
Belépési forma
Keresés
Körkérdésünk
Értékelje honlapomat
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Receptek » Sertés- és marhahúsok

Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal


Hozzávalók:

4 vastag szelet 20 dekás hátszín, bélszín, vagy lapocka
2 teáskanál friss törött bors

15 dkg morzsolt márványsajt
2,5 dl balzsamecet
2 evőkanál olvasztott csokoládé

Elkészítés:
Szórd meg a húst a borssal és a sóval. Grillen süsd lefedve 12-15 percig mindkét oldalát, ha közepesen átsütve szereted (természetesen sütheted serpenyőben is, némi vajon). Az utolsó 3 percben szórd meg a márványsajttal, és hagyd ráolvadni. Közben olvaszd meg a csokoládét, és keverd el a balzsamecettel. Forrald fel, és kis lángon főzd addig, míg a fele elfő, és kissé besűrűsödik. Vedd le a lángról, és keverd bele a vajat. Csurgasd a hússzeletekre, és úgy tálald.

Kategória: Sertés- és marhahúsok | Hozzáadta: fidelito101 (2009-04-22)
Megtekintések száma: 661 | Tag-ek(kulcsszavak): marhahús, bélszín, hátszín, lapocka | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: